Pondelok /29.11./

féria

17.00 Strážske
+ Juraj a Anna Vraňuch
 

Utorok /30.11./

sv. Ondreja, apoštola
sviatok

17.00 Strážske
+ Gabriela Lugošová
 

Streda /01.12./

 féria

17.00 Strážske
+ z rodiny Maceňkovej
 

Štvrtok /02.12./

féria

17.00 Strážske
+ z rodiny Sabanošovej
 

Piatok /03.12./

sv. Františka Xaverského, kňaza
spomienka

08.00 Strážske sv.zmierenia chorých 

17.00 Strážske s adoráciou
+ Ladislav Vrábeľ

 

Sobota /04.12./

sv. Jána Damascénskeho, kňaza a učiteľa Cirkvi
spomienka

16.15 večeradlo s Pannou Máriou 

17.00 Strážske – s plat. Nedele
+ Ján Šándor

 

Nedeľa /05.12./

2. adventná nedeľa

10.00 Strážske
ZBP pre rodiny Košuda a Sakalík    
 
  • KN č. 47 – Veriaci v Trnave opäť slávili novénu. – Biskupi vyzývajú na očkovanie. – Vďačne prijmime obnovený Rímsky misál. – V Jasove zavŕšili jubileum aj s gréckokatolíkmi. – Pápež František prijal biskupov susednej Českej republiky. – Klimatická dohoda nesplnila očakávania. – Misijný dom na Srí Lanke stojí i vďaka Slovákom. – Ísť proti prúdu spolu s Ježišom. – Poznáme laureátov Ratzingerovej ceny. – Sv. Jozef je človek plný viery. – Blíži sa spása a vykúpenie. – Jeho svätiteľom bol poľský kardinál Stefan Wyszynski, ktorý bol veľmi odvážnym hierarchom. – V Trenčíne majú miesto pomoci, prijatia a služby. – Mesiáš bol človek Ježiš. – V Kremnickej farnosti sa všetci poznajú. – Na mladých vedátorov môžeme byť naozaj hrdí.
  • V priebehu nasledujúceho týždňa v rámci individuálnej pastorácie navštívime chorých kvôli spovedi nielen pred prvým piatkom v úvode adventu, ale zároveň pred blížiacimi sa vianočnými sviatkami.
  • Plánované stretnutie lektorov sa zatiaľ prekladá na iný vhodný termín, ktorý bude ešte upresnený.
  • Podľa zvyku a zároveň aktuálnych možností pripomíname, aby ste nezabudli na „rokovinu“ – teda prémiu ako prejav vďačnosti pre tých, ktorí nám každoročne slúžia a starajú sa o údržbu i zveľadenie a tiež prevádzku farského alebo filiálnych chrámov a už v predstihu všetkým dotknutým za všetko Pán Boh zaplať
  • Online kurz Manželské večery
    Od 4. decembra 2021 o 19:00 začína obľúbený online kurz Manželské večery, ktorý organizujú naši spolupracovníci v Snine. Kurz spočíva v stretávaní sa počas 8 večerov 1x týždenne s ponukou pestrých a užitočných tém pre starostlivosť o manželský vzťah. Povzbudzujeme manželské páry, aby si našli čas pre seba, vyšli zo stereotypu, venovali čas i úsilie nenáročnej, no veľmi potrebnej, práci na svojom vzťahu.
    Viac informácií o kurze: https://www.rodinake.sk/online-manzelske-vecery/
    Prihlasovanie: mailom – copovi.jm@gmail.com, príp. telefonicky 0905 970 956. 
    Bližšie informácie budú poskytnuté po prihlásení.